ОДБОР НА ДИРЕКТОРИ

 

          Управната структура на Македонија2025 е составена од Одбор на директори и е предводена од Претседавач. Македонија2025 има осумнаесет членови на Управниот одбор, вклучително и динамична членска база, составена од исклучително успешни бизнис лидери со македонско потекло. Македонија2025 доминантно се финансира од членарина на Одборот на директори. Преку нивното советување, продолжуваме со нашата работа за обликување на иднината на Македонија преку промовирање одржлив економски раст кој ќе ги подобри можностите за граѓаните, компаниите и странските инвеститори.

Мајкл Чкламовски

Претседавач на Управниот одбор

Васко Кроневски

Заменик претседавач на Одборот на директори

Мајк Зафировски

Соосновач

Џон И. Битов

Соосновач

Митре Кутиновски

Соосновач

Вера Ставрофф

Крис Павловски

Петар Симеон

Џим Никопулос

Невенка Димитрова

Алек Ицев

Кати Ицева

Виктор Мизо

Борко Ханџиски

Методија Папазоски

Венера Крлиу Ханџиски

Ѓорѓе Војнович

Радош Вукичевиќ

НОВОСТИ И АКТИВНОСТИ

Категорија
Последно објавено
АРХИВА