Македонија2025 е непрофитна, неполитичка организација со примарен фокус на економски и лидерски развој, која соработува со бизнис секторот, владата и академијата, со цел генерирање можности и градење капацитети за економски раст, на тој начин помагајќи во градењето на посилна нација.

Програми

Macedonia2025 Summit

Програма за Извршни директори - Зафировски

Студиска тура за Извршни директори и менаџери - Торонто

Програма за претприемачи - Битов

0
Учесници на наши настани
0
Алумни на едукативните програми
0
Активни членови
0
Земји
0
Партнери и поддржувачи

Следни настани

Партнери

Најнови вести

Самит Македонија2025: Водечка регионална платформа за бизнис, лидерство и иновации

САМИТ МАКЕДОНИЈА2025 MACEDONIA2025 SUMMIT 13-15 ноември хотел Мериот – Скопје  Динамична платформа за споделување знаења, поврзување на бизнисите и инспирирање иновации и промени во Југоисточна Европа Осмото издание на Самитот Македонија2025 ќе се одржи од 13-ти до 15-ти ноември во хотел Мериот – Скопје. Самитот претставува водечка регионална платформа за споделување знаења, поврзување на бизнисите…

Read more