Нов главен извршен директор и претседавач на Македонија2025

среда, der 13. февруари 2019

На пат кон позитивна приказна

петок, der 11. јануари 2019

Барањето за автентично толкување на член 14, став 3, точка 1 и 5 од Законот за данок на додадена вредност – директно влијание за подобрена бизнис клима

четврток, der 29. ноември 2018

Со донаторска гала-вечера одбележани десет години од постоењето на Македонија2025

петок, der 16. ноември 2018

Дигиталната трансформација и новите технологии во фокус на третиот ден од Самитот Македонија2025

петок, der 9. ноември 2018

Официјално отворен Самитот Македонија2025: Најзначајниот бизнис настан во земјата и регионот

четврток, der 8. ноември 2018

Започна седмиот Самит Македонија2025: Водечка регионална платформа за бизнис, лидерство и иновации

среда, der 7. ноември 2018

КОМЕНТАРИ НА МАКЕДОНИЈА2025 ЗА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР

понеделник, der 23. јули 2018

Започна Летното бизнис патување за млади професионалци од дијаспората

четврток, der 19. јули 2018

Прв регионален бизнис натпревар во Белград, поддржан од Фондот за Западен Балкан

понеделник, der 25. јуни 2018

Во ноември ќе се одржи седмото издание на Самитот Македонија2025

среда, der 6. јуни 2018

Заврши уште едно успешно издание на проектот Лидер во организација на Македонија2025

среда, der 30. мај 2018

Став на Македонија2025 кон прашањето за името

четврток, der 5. април 2018

(EN) Fostering entrepreneurship, innovations and values-based leadership remain to be central to Macedonia2025 programs and activities

среда, der 4. април 2018

ВО НОЕМВРИ 2017 ЌЕ СЕ ОДРЖИ ШЕСТОТО ИЗДАНИЕ НА „САМИТ МАКЕДОНИЈА 2025“

недела, der 16. јули 2017

(EN) Macedonia2025 supports political stabilization in Macedonia

петок, der 19. мај 2017

Отворен ден за едукативни програми на МК2025 – Можностите се тука, само треба да ги искористиш

петок, der 17. март 2017

(EN) Macedonia2025 strongly condemns US Congressman’s Dana Rohrabacher’s comments

среда, der 8. февруари 2017

Петтиот Самит на Македонија2025 – Поттик за македонските претприемачи да целат кон интегриран настап поддржан од технолошките напредоци

понеделник, der 31. октомври 2016

Започна Самитот Македонија2025 – Настан што го дефинира технолошко-деловниот импулс на македонското стопанство

понеделник, der 31. октомври 2016

ОФИЦИЈАЛЕН ДЕМАНТ НА МАКЕДОНИЈА2025 ПО ТЕКСТОТ ОБЈАВЕН НА ПОРТАЛОТ WWW.SDK.COM.MK

недела, der 22. мај 2016

ЗАВРШИ УШТЕ ЕДНО УСПЕШНО ИЗДАНИЕ НА ЛИДЕР ПРОГРАМАТА ЗА ПРЕТПРИЕМАЧИ

петок, der 20. мај 2016

ЗАПОЧНА ДЕВЕТОТО ИЗДАНИЕ НА ПРОЕКТОТ ЛИДЕР

понеделник, der 9. мај 2016

(EN) Now is the time for Macedonians to unite -political crisis needs to end immediately

петок, der 22. април 2016

а поддржуваме иднината на Македонија: Гала вечерата во Колумбус ни покажа како се прави тоа

петок, der 2. октомври 2015

Македонски економски самит од 18-20 ноември во Скопје

четврток, der 3. септември 2015

Македонците ширум светот тагуваат по смртта на Џон Битов

петок, der 31. јули 2015

Поддржувачите на Македонија2025 повикуваат на конструктивна резолуција на тековната политичка состојба

понеделник, der 1. јуни 2015

(EN) Macedonia2025 and the LEADER Project: Bringing world-class education to Macedonian professionals

вторник, der 5. мај 2015

(EN) John I. Bitove (Jr.): Strengthening Macedonia is the driving force behind all of our actions

понеделник, der 6. април 2015

(EN) Creating Networks, Educating the Future, Expanding Commerce: Takeaway From the Canadian Days in Skopje

среда, der 11. март 2015

(EN) Discussion in the Macedonian Parliament: the potential of the diaspora is immense, but untapped

четврток, der 30. октомври 2014

(EN) Canadian business community promotes Macedonia as a strategic hub for expanding business in Europe at the MK2025 conference in Toronto

понеделник, der 27. октомври 2014