Уште во почетокот на 2015 год, канцеларијата во Скопје стана главно седиште на организацијата. Седиштето во Скопје сега брои 11 вработени и непрекинато работи со практиканти и волонтери се со цел да може да пренесе знаење и искуство на млади амбициозни луѓе. Канцеларијата се наоѓа на вториот кат од зградата на Македонска Палата, на улица Луј Пастер 1, во самиот центар на градот.

За било какви прашања контактирајте не на: 

E-mail: office@macedonia2025.com
Адреса:  ул. Луј Пастер бр.1 – 2
Телефон # +389.2.3161.015
Северна Америка # +1 646.491.6808

За прашања поврзани со медиуми контактирајте ја Александра Коложег на: 

E-mail: aleksandra@macedonia2025.com
Телефон: # +389.2.3218.631

За прашања поврзани со финансии контактирајте ја Васе Георгиевска на: 

E-mail: finance@macedonia2025.com
Телефон: 070390840