Announcements

Давид Лазароски: Континуиран државен првак во областите роботика, автоматика, програмирање и информатика

Потекло  Хеј здраво! Јас сум Давид Лазароски, студент сум на факултетот за информатички науки и компјутерско инжнерство – ФИНКИ во Скопје и сум втора година. Имам 20 години а моето детство го поминав во родниот град Прилеп со многу богата и успешна кариера во областа на образованието и науката. Како мал имав доста многу разиграни…

Read more