Announcements

Дознајте повеќе за Програмата за извршни директори – Зафировски: Неформална средба со Келог алумни

Неформалната средба ќе се одржи на 12.02.2020 (среда), со почеток од 17:30 ч., во Intermezzo. На средбата, заинтересираните кандидати ќе имаат можност да добијат одговор на сите прашања поврзани со програмата и начинот на аплицирање, од страна на некои од поранешните учесници.   Во тек е отворениот повик за аплицирање на престижната Програма за извршни…

Read more
Announcements

Maja Stavreva Stojanova: The Executive Experience at Northwestern Kellogg is Everything that Education Should Be

The Executive education experience at Northwestern Kellogg is exceptional by any means, standards or measurements. It enriches you, grows you, shapes you – it is everything that education should be. At the beginning, the very setting and surrounding where the program takes place, is extraordinary. For many of us coming from Macedonia this type of…

Read more
Announcements

Open Call for Applications: Zafirovski Executive Education Program 2020

Macedonia2025 announces the 2020 Open Call for the Zafirovski Executive Education Program, which provides scholarships for the globally renowned Kellogg School of Management Applications deadline: 20 February, 2020 The Zafirovski Executive Education Program of Macedonia2025 in partnership with the Kellogg School of Management (KSM) provides scholarships for Macedonian business leaders to the globally renowned Kellogg Executive…

Read more