Панел дискусија „Лидерство во политиката, бизнисот и спортот“ – Дали има заеднички именител?

Денес се одржа панел дискусија на тема „Лидерство во политиката, бизнисот и спортот: Дали има заеднички именител?“, организирана од страна на Претседателскиот центар за политичко образование и Македонија2025. Говорници на настанот беа: Претседателот на Република Северна Македонија, проф. Стево Пендаровски; Канадскиот бизнис лидер со македонско потекло, Џон И. Битов, Претседавач и главен извршен директор на Obelysk, Со-основач и член…

Read more