Inellipse Software Solutions од Битола е првата компанија-стипендист на Битов-програмата за претприемачи

Со над 20 години меѓународно искуство во областа на бизнис, маркетинг, развој на производи, продажба на стартапи и софтверски компании, Вилијам (Бил) Марфи е првиот Советник на Канадската организација за извршни услуги CESO во Македонија, во Inellipse Software Solutions – Битола, првата компанија-стипендист на Битов-програмата за претприемачи на Македонија2025 во партнерство со CESO (Канада). Коосновачот…

Read more