Зоран Мартиновски, Претседавач на Македонскиот Економски Самит: Бидете дел од овој возбудлив настан

Почитувани пријатели, Ве поканувам да го забележите на вашите календари најважниот настан што Македонија2025 го организира оваа година – Македонскиот Економски Самит, кој ќе се одржи во Скопје од 18 до 20 Ноември. Фокусот на овогодинешниот Самит ќе биде како да ја поврземе Македонија со економиите во регионот, истовремено сметајќи на ефектот што глобалните трендови го…

Read more