Македонија2025 потпиша меморандум за соработка со „АРНО”

Македонија2025 потпиша меморандум за соработка со „АРНО” за натпреварот „ЗЕЛЕНИ ИДЕИ 2021“, преку свое учество во жири комисијата, како и награди за победниците на натпреварот. Имено, вчера (7 април, 2021) се одржa промотивниот настан за натпреварот „ЗЕЛЕНИ ИДЕИ 2021”, организиран од здружението за социјални иновации „АРНО“. На настанот се обрати Никица М. Блажевски, Главен извршен…

Read more