Заврши 12-то издание на обуката за развој на бизнис и претприемништво – Лидер проектот во организација на Македонија2025

На 25-ти мај заврши дванаесеттото издание на обуката за развој на бизнис и претприемништво – Лидер проектот – целосно бесплатна десетдневна обука, каде по комплетирањето на финалните презентации, учесниците се стекнаа со сертификат од реномираната канадска школа за бизнис Ајви. Вчера се одржа официјалното затварање на врвната обука за развој на деловни вештини и претприемништво…

Read more