AnnouncementsPress Releases

Во декември ќе се одржи деветото издание на Самитот Македонија2025 – За првпат во хибридна/ дигитална форма

Скопје, 24.11. 2020 – Деветото издание на Самитот Македонија2025, за првпат ќе се одржи во хибридна/ дигитална форма од 1-ви до 3-ти декември 2020 година (15:30 – 17:30 ч.) преку онлајн конференциската платформа hopin.com. Самитот Македонија2025 е врвен регионален настан кој претставува платформа за споделување знаења, поврзување на бизнисите и поттикнување промени во регионот на…

Read more