Announcements

Прочитајте за онлајн донаторската кампања на Македонија2025 во “Граѓаните за промена“

Во новиот број од списанието „Граѓаните за промена“ на Цивика Мобилитас, прочитајте за онлајн донаторска кампања насловена „Да ги заштитиме здравствените работници кои се грижат за нас!“ која беше организирана од Македонија2025. „Граѓаните за промена“ е списание за граѓанското општество и на граѓанското општество. Целосното списание е достапно на следниот линк ОВДЕ.

Read more