Announcements

Виртуелна средба со добитниците на специјална награда од Македонија2025 во склоп на О2 Предизвик 2

Денеска одржавме виртуелна средба со тројца од финалистите во рамките на јавниот повик за справување со климатски промени О2 Предизвик – 2, кои се добитници на специјалната награда од Македонија2025. Станува збор за следните компании: ЦСП ТЕК – Фотоника (Скопје), Бионовел Плус Доо – Справување со отпад од лушпи од јајца и производство на додатоци…

Read more