Announcements

Микро, мали и средни компании можат да аплицираат на Програмата за претприемачи-Битов во соработка со CESO SACO

Микро, мали и средни компании имаат шанса да добијат врвно менторство од познати канадски консултанти Што претставува Програмата за претприемачи-Битов? Програмата за претприемачи-Битов, е основана во соработка со CESO SACO (Canadian Executive Service Organization). СЕЅО SACO е канадска организација со 50 годишнo искуство во областа на меѓународниот економски развој. Организацијата работи на развој на приватниот…

Read more