Announcements

Македонија2025 го отвори повикот за аплицирање на Програмата за претприемачи-Битов во соработка со CESO SACO

Микро, мали и средни компании можат да освојат стипендија во вредност од 5.000 американски долари и да добијат врвно менторство од познати канадски консултанти Што претставува Програмата за претприемачи-Битов? Програмата за претприемачи-Битов, е основана во соработка со CESO SACO (Canadian Executive Service Organization). СЕЅО SACO е канадска организација со 50 годишнo искуство во областа на…

Read more