Announcements

Mожност за бесплатно менторство од врвни канадски професионални консултанти!

Отворен повик за апликации за програма за развој на микро, мали и средни компании во Македонија Општи информации: Македонија2025 ја обележува 2018 со почетокот на нова образовна програма. Програмата имаше екслузивна најава на Самитот 2017 од страна на ко-основачот на Македонија2025 Џон Битов Помладиот, кој со фондацијата на неговото семејство се јавува и како спонзор…

Read more