Uncategorized

Повикот за учество на интернационалниот натпревар за стартапи Get In The Ring 2017 е отворен!

И оваа година најмладите претприемачи и иноватори од средните училишта и претставници на стартапи од Македонија ќе се натпреваруваат на Get in the Ring натпреварот во Скопје, кој може да ги однесе и на светското финале. Настанот ќе се одржи на 31-ви октомври (10:00 наутро) на Скопски Саем. Македонија2025 е главен покровител на настанот, додека…

Read more