Announcements

Кирил Котевски, Македонец во Данска: За културните и Економските врски со Македонија

Кирил Котевски е Македонец кој живее во Данска и е активен помеѓу македонското иселеништво во таа земја како поттикнувач на соработка помеѓу двете земји, како и на каузата за зачувување и одржување на македонскиот културен и национален идентитет. Во интервјуто со Кирил ја начнавме економската тема во поглед на македонската емиграција и нејзиното воспоставување и…

Read more

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Read more
Announcements

Прошири ја својата бизнис мрежа во Шведска на МК2025 форумот во Стокхолм (Јуни 13-14)

На наше огромно задоволство ви соопштуваме дека овогодинешниот форум за вмрежување ќе се одржи на 13-14 Јуни во Стокхолм, Шведска. Настанот е организиран од страна на Македонија2025 заедно со Амбасадата на Република Македонија во Шведска и Стокхолм бизнис регионот. Доколку сте бизнис професионалец од Македонија или од странство, кој сака да ја прошири својата бизнис…

Read more