Marko Kutrevski

Марко Кутревски

Трет извршен директор и директор на Одделот за тутун, Пекабеско а.д., Скопје
Учествувал на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2022 година

 

 

MAnev

Александар Манев

Главен извршен директор, Кроација осигурување, Скопје
Учествувал на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2022 година

 

 

dimitar popovski slika

Димитар Поповски

Генерален директор, ТЗГ Европа ДООЕЛ Скопје, член на Групацијата Заф
Учествувал на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2022 година

 

 

klime buloski

Климе Булоски

Менаџер за продажба и маркетинг, Еуро Табак ДОО Скопје
Учествувал на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2022 година
Vladimir-Nikolikj-Photo

Владимир Николиќ

Генерален директор, Лајкамобајл ДООЕЛ Скопје, член на групацијата на компании Лајка
Учествувал на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2022 година

 

 

lidija-slika

Лидија Бундалеска

Директор на Сектор за набавки, логистика и недвижности, Македонски Телеком АД Скопје

Учествувала на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2022 година

 

ernest-slika

Ернест Дебрешлиоски

Регионален директор за маркетинг и продажба во Романија, Хрватска, Русија и Украина, Алкалоид АД Скопје

Учествувал на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2022 година

 

Filomena-P.-Asprovska__ccexpress

Филомена Пљаковска Аспровска

Претседател на Управниот одбор, International Card Systems AD

Учествувала на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2021 година

slika-Jelena1

Јелена Лазова

Заменик директор на Секторот за истражување и развој, Алкалоид АД Скопје

Учествувала на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2021 година

03_Zivko_Dimovski_photo

Живко Димовски

Директор за финансии и контрола, Костал Македонија ДООЕЛ Охрид

Учествувал на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2021 година

Branko Stanchev

Бранко Станчев

Главен комерцијален директор, Македонски Телеком АД Скопје

Учествувал на Програмата за напреден менаџмент (AMP) во 2019 година

biljana2

Биљана Маркович Стаменова

Ко-основач и управен партнер, PrimePoint Partners

Учествувала на Програмата за напреден менаџмент (AMP) во 2019 година

borce ilieski

Борче Илоски

Главен извршен директор, M6 Investments и Chateau de Gourdon во Франција

Учествувал на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2019 година

Stanisha Ivanovikj

Станиша Ивановиќ

Главен извршен директор, УНИКС ДООЕЛ Скопје

Учествувал на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2019 година

Dimitar Siljanovski

Димитар Силјановски

Главен извршен директор, Intertec.io со седиште во Минхен, Германија и со канцеларија во Скопје

Учествувал на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2019 година

Stavreva-Stojanova-Maja

Маја Ставрева Стојанова

Директор на сектор за управување со продажна мрежа, НЛБ Банка АД Скопје

Учествувалa на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2019 година

Gjorgje

Ѓорѓе Војновиќ

Главен извршен директор, Триглав Осигурување АД Скопје

Учествувал на Програмата за напреден менаџмент (AMP) во 2018 година

MArta A Tomovska

Марта Арсовска Томовска

Советник за дигитални иновации на премиер, Влада на Србија

Учествувала на Програмата за напреден менаџмент (AMP) во 2018 година

mihail

Михаил Матески

Главен извршен директор и партнер, GREENTECH во Србија и Македонија

Учествувал на Програмата за напреден менаџмент (AMP) во 2018 година

Anatol Kutrevski

Анатол Кутревски

Втор извршен директор, Пекабеско АД Скопје

Учествувал на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2018 година

Elizabeta Memca

Елизабета Мемча

Главен советник, ⋮IWConnect

Учествувала на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2018 година

Marta Naumovska- Grnarova

Марта Наумовска Грнарова

Генерален директор, ЗАВАР и Завар дизајн

Учествувала на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2018 година

Darko Adjiev

Дарко Аџиев

Генерален директор, REM POWER SEE и генерален директор, Makweld

Учествувал  на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2018 година

GoceCvetkoski

Гоце Цветкоски

Раководител на фабрика, Цементарница УСЈЕ Скопје

Учествувал на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2018 година

Kiro Ristevski_ccexpress

Киро Ристески

Директор на производство Жито Лукс АД Скопје

Учествувал на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2017 година

Dejan Ivanoski

Дејан Иваноски

Главен директор за раст, Intertec Gmbh

Учествувал на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2017 година

slika-Milos

Милош Радуловиќ

Раководител за фармацевски корпоративен развој, Алкалоид АД Скопје

Учествувал на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2017 година

jana-marin

Др. Јана Марин

Член на Советодавниот одбор, Македонија 2025

Учествувала на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2017 година

Петар Рибарски

Петар Рибарски

Менаџер за корпоративни прашања за Јужен Балкан, Империал Тобако

Учествувал на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2017 година

naum

Наум Барзов

Главен извршен директор, Баргала АД Штип

Учествувал на Програмата за развој на извршни директори (EDP) во 2017 година