Донирај
X

Идни Настани

Дружете Не

На пат кон позитивна приказна

By петок, der 11. јануари 2019Announcements

Претставници на нашиот медиумски партнерБ2Б магазинот за трговскиот сектор “In Store”, присуствуваа на Самитот Македонија 2025, од каде пренесуваат за главните поенти од седмото издание на еден од најзначајните бизнис-настани во земјава и регионот.

Прочитајте го целосниот текст достапен подолу.

Go back