Глобален Инвестициски Самит на Македонија2025 во Охрид, 2013: Мигови кои се паметат

Впечатоци од Глобалниот Инвестициски Самит на Македонија2025 во Охрид, 2013   Инвестицискиот самит што се одржа во Охрид во 2013 беше еден од најуспешните настани од тој вид што било кога се одржал во Македонија. Значајниот број на признаени професионалци кои учествуваа како говорници, претставуваше огромен придонес во разговорот на тема економски развој, што се…

Read more

Глобален Инвестициски Самит на Македонија2025 во Охрид, 2013: Петте точки за врвно лидерство на Сенди Ог и останати мигови од Самитот

Во претходната објава посветена на минатиот Самит на Македонија2025 што се одржа во Охрид во 2013, најавивме дека ќе ги објавиме Петте точки за успешно лидерство што поранешниот одговорен манџер на Унилевер за човекови ресурси и развој на лидерство, Сенди Ог, ги сподели со гостите на Гала вечерата. Со задоволство ќе ги споделиме тие точки со вас, со надеж дека ќе…

Read more

Глобален Инвестициски Самит на Македонија2025 во Охрид, 2013: Петте точки за врвно лидерство на Сенди Ог и останати мигови од Самитот

Во претходната објава посветена на минатиот Самит на Македонија2025 што се одржа во Охрид во 2013, најавивме дека ќе ги објавиме Петте точки за успешно лидерство што поранешниот одговорен манџер на Унилевер за човекови ресурси и развој на лидерство, Сенди Ог, ги сподели со гостите на Гала вечерата. Со задоволство ќе ги споделиме тие точки со вас, со надеж дека ќе…

Read more