Announcements

Марко Инѓилизов: Вистината е најмоќната алатка која сите ја поседуваме

Потекло Моето име е Марко, се презивам Инѓилизов. Роден сум и живеам во Велес, за мене омилениот град, најмногу бидејќи го чувствувам како свој.  Имам 16 години и учам во СОУ,,Гимназија Кочо Рацин”-Велес. Учењето го гледам како најголем предизвик, од причина што секојдневното примање на информации дава огромна задача истите да се селектираат, запомнат и…

Read more