AnnouncementsPress Releases

Иновации, подобрување на животната средина и развој на идните професии во фокусот на годинешниот Самит Македонија2025

Осмото издание на Самитот Македонија2025, кој претставува водечка регионална конференција за споделување на последните светски трендови во бизнисот, економијата, технолошките иновации и етичкото лидерство, ќе се одржи од 13-ти до 15-ти ноември во хотел Мериот – Скопје. Оваа година, се очекуваат над 50 истакнати говорници и разновидна публика составена од 400+ менаџери, директори, претприемачи, членови на академијата, дипломати, високи функционери и…

Read more