Announcements

Претседателот Азески и Претседавачот на Одборот на директори Ставроф разговараа за продлабочување на соработката помеѓу Стопанската комора и Македонија2025

Претседателот на Стопанската Комора на Македонија, Бранко Азески денес одржа работна средба со Вера Ставроф, претседавач на Бордот на директори на „Македонија 2025“. На средбата беа разгледани можностите за продлабочување на соработката помеѓу двете институции. Притоа, се дискутираше за одржливиот развој од аспект на бизнис можности и досегашните македонски извозни искуства на тој план.  Се…

Read more