Announcements

Одлична работна атмосфера и многу можности за професионален напредок во АПТИВ Сервисес Македонија

На Отворениот ден за студенти во АПТИВ Сервисес Македонија кој се одржа на 15-ти мај, компанијата имаше можност да ја претстави работната атмосфера, дел од менаџерскиот тим, како и актуелните можности за пракса, работа и стипендии, пред големиот број на заинтересирани студенти од техничките факултети. Настанот започна со обраќање на Генералниот Директор на АПТИВ Сервисес…

Read more