Announcements

TIP OF THE WEEK® – македонскиот бренд на чекор до читателите од целиот свет

Првaта македонска книга на Kickstarter! Кампањата за финансирање на интернационалното издание на книгата TIP OF THE WEEK® вчера официјално беше лансирана на „crowdfunding“ платформата Kickstarter. Тимот кој што интензивно работи на кампањата периодов има за цел да собере 8.000 долари за еден месец кои се потребни за издавање на книгата на интернационално ниво. Изданието на…

Read more