Announcements

Прошири ја својата бизнис мрежа во Шведска на МК2025 форумот во Стокхолм (Јуни 13-14)

На наше огромно задоволство ви соопштуваме дека овогодинешниот форум за вмрежување ќе се одржи на 13-14 Јуни во Стокхолм, Шведска. Настанот е организиран од страна на Македонија2025 заедно со Амбасадата на Република Македонија во Шведска и Стокхолм бизнис регионот. Доколку сте бизнис професионалец од Македонија или од странство, кој сака да ја прошири својата бизнис…

Read more