НАШИОТ ТИМ

НАШИОТ ТИМ

Никица Мојсоска Блажевски

Главен извршен директор

Нена Манчев

Менаџер на програмите за лидерски и образовен развој во Македонија2025

Галена Канингам

Виш соработник за меѓународни односи

Воислав Илиевски

Виш соработник за деловни програми во Македонија2025

Јасмина Димковска

Соработник за административно и финансиско работење

Јана Крстевска

Економски аналитичар

НАШИТЕ СОРАБОТНИЦИ

Биографија

Гордана Клинчарова

Финансиски Консултант

Марија Попоска Треневска

Графички дизајнер

НАШИТЕ ВОЛОНТЕРИ

Марија Аџиев

Матеј Минчев

Теа Пешева

НОВОСТИ И АКТИВНОСТИ

Категорија
Последно објавено
АРХИВА