Драги пријатели на Mакедонија2025,

Би сакале да ви го презентираме годишниот извештај на Македонија2025 за 2019 година. Во него се сумирани сите наши настани, програми и активности, како и финансиски извештај и препораки од луѓе кои биле инволвирани преку организацијата.

Изготвувањето на овој извештај ја поддржува нашата заложба кон отвореност, транспарентност и одговорност и e прозорец во идентитетот на нашата организација, затоа што не’ мотивираше во изминатата година, што сме постигнале, целите за кои сме посветени и многу повеќе!

Годишниот извештај е најдобриот медиум кој ги опфаќа највашните работи за Македонија2025. Ако сте заинтересирани да дознаете повеќе за нас, да видите како ги користиме нашите финансии или да дознаете со какви донации може да придонесете, погледнете го извештајот и стапете во контакт со нас.

Годишниот извештај за 2015 можете да го прочитате ОВДЕ.

Годишниот извештај за 2016 можете да го прочитате ОВДЕ.

Годишниот извештај за 2017 можете да го прочитате ОВДЕ.

Годишниот извештај за 2018 можете да го прочитате ОВДЕ.

Годишниот извештај за 2019 можете да го прочитате ОВДЕ.

Годишниот извештај за 2020 можете да го прочитате ОВДЕ.

Годишниот извештај за 2021 можете да го прочитате ОВДЕ.

 

Помагаме во градење посилна нација.

Тимот на Македонија2025