Видео подкаст со Јана Клопчевска/ проект СТЕМувај како девојка

Дали можете да се сетите како ја донесовте одлуката да одберете образование/кариера во технологија/СТЕМ? Какви беа вашите почетоци, што и кој ве мотивираше или инспирираше да покрај кариерната одлука да бидете професор се занимавате и со апликација на технологијата во молекуларната храна? Ова се само дел од прашањата за кои разговаравме  со Јана Клопчевска, продекан за настава…

Read more