Одложен Менторскиот настан за „О2 Предизвик 2 – Справување со климатски промени“

Почитувани, Ве известуваме дека согласно одредбите и насоките на Министерството за здравство, но и како совесни граѓани, го одложуваме Менторскиот настан „Климатски промени и чист воздух“, како еден од партнерите на „О2 ПРЕДИЗВИК 2 – Справување со климатски промени“. Досега пристигнатите апликации ќе бидат разгледани и земени предвид при наредното објавување на повикот.  Ќе ги…

Read more
Announcements

Виктор Нелепа, Македонецот кој ја измисли „паметната палма“ во Дубаи, дел од Менторскиот настан за „О2 предизвик 2“

Член на Советот на експерти на Македонија2025 и основач на „паметната палма“ (“Smart Palm”) – Виктор Нелепа, ќе одржи мотивациско предавање за време на Менторскиот настан за „О2 предизвик 2 – Справување со климатски промени“, кој ќе се одржи на 15 март 2020, во Seavus Accelerator Skopje   Виктор Нелепа e главeн извршен директор на…

Read more
Announcements

Одложен: Менторски настан за „О2 Предизвик 2 – Справување со климатски промени“

Согласно одредбите и насоките на Министерството за здравство, го одложуваме Менторскиот настан „Климатски промени и чист воздух“, како еден од партнерите на „О2 ПРЕДИЗВИК 2 – Справување со климатски промени“. Досега пристигнатите апликации ќе бидат разгледани и земени предвид.   Истражување на јавното мислење спроведено од  Програмата за развој на Обединетите Нации, УНДП и Министерството…

Read more