Announcements

Македонија2025 одржа „Појадок со новинарите“

На 13-ти декември (петок), Македонија2025 одржа „Појадок со новинарите“ во неформална и претпразнична атмосфера. На настанот присуствуваа голем број од постојаните медиумски партнери на организацијата, кои заеднички го прославија успехот од годинешниот Самит Македонија2025, но изразија и заинтересираност за континуирано следење и зголемена видливост на останатите активности на организацијата во текот на годината што следи.…

Read more
Announcements

Македонија2025 организираше „Ручек со спонзорите“

На 11-ти декември (среда), во неформална атмосфера, Македонија2025 организираше свечен „Ручек со спонзорите“, во знак на нивната континуирана и плодна поддршка во реализацијата на годинешниот Самит Македонија2025, но и други активности на организацијата во текот на изминатата година. Уште еднаш би сакале да ја изразиме нашата искрена благодарност. Навистина ја цениме исклучителната соработка. Се надеваме…

Read more
Announcements

Успешно реализиран финалниот средношколски натпревар „Најдобар бизнис концепт“

Македонија2025, Центарот за развој на нови бизниси при Машинскиот факултет, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Бирото за развој на образование и Националниот центар за развој на иновации и претприемничко учење (НЦРИПУ) го организираа натпреварот „Најдобар бизнис концепт – 2019“ за гимназиите и средните стручни училишта на државно ниво. Пред повеќе од 100 присутни, финалниот натпревар…

Read more