AnnouncementsPress Releases

Денеска официјално започна виртуелниот Самит Македонија2025

Скопје, 01.12.2020 – Денеска официјално започна 9-то издание на Самитот Македонија2025 во хибридна/ виртуелна форма, со воведни поздравни обраќања од страна на Вера Ставроф, претседавач на Одборот на директори на Македонија2025 и Никица Мојсоска Блажевски, главен извршен директор на Македонија2025. „Ви посакувам топло добредојде на 9-то издание на Самитот Македонија2025. Ова е тешка година за…

Read more