ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ: Отворен повик за стипендирање на десет средношколци/ студенти

Почитувани, Би сакале да Ве известиме дека со оглед на новонастанатата ситуација со Ковид-19, во склоп на отворениот повик за стипендирање на десет средношколци/студенти, направивме прилагодувања во секцијата „Начин на аплицирање“. Апликацијата ќе биде прифатена, доколку во моментов не можете да ги обезбедите следните документи: Потврда за редовен ученик/ студент и потврда за просек/ успех;…

Read more