Announcements

Виктор Нелепа, Македонецот кој ја измисли „паметната палма“ во Дубаи, дел од Менторскиот настан за „О2 предизвик 2“

Член на Советот на експерти на Македонија2025 и основач на „паметната палма“ (“Smart Palm”) – Виктор Нелепа, ќе одржи мотивациско предавање за време на Менторскиот настан за „О2 предизвик 2 – Справување со климатски промени“, кој ќе се одржи на 15 март 2020, во Seavus Accelerator Skopje   Виктор Нелепа e главeн извршен директор на…

Read more