AnnouncementsKellog

Дознајте повеќе за Програмата за извршни директори – Зафировски: Неформална средба со Келог алумни

Неформалната средба ќе се одржи на 12.02.2020 (среда), со почеток од 17:30 ч., во Intermezzo. На средбата, заинтересираните кандидати ќе имаат можност да добијат одговор на сите прашања поврзани со програмата и начинот на аплицирање, од страна на некои од поранешните учесници.   Во тек е отворениот повик за аплицирање на престижната Програма за извршни…

Read more