Announcements

Македонија2025 организираше „Ручек со спонзорите“

На 11-ти декември (среда), во неформална атмосфера, Македонија2025 организираше свечен „Ручек со спонзорите“, во знак на нивната континуирана и плодна поддршка во реализацијата на годинешниот Самит Македонија2025, но и други активности на организацијата во текот на изминатата година. Уште еднаш би сакале да ја изразиме нашата искрена благодарност. Навистина ја цениме исклучителната соработка. Се надеваме…

Read more