Филип Тодосов, стипендист на Фондот „Таленти денес – лидери утре“ продолжува да реди успеси!

Филип Тодосов, стипендист на Македонија2025, матурант во средното училиште „Орце Николов“ во Скопје и најмладиот Full Stack Web Developer во Македонија, продолжува да реди успеси! Веднаш по самото добивање на стипендијата, Филип ја заврши академијата за програмирање Code Academy и ја започна тримесечната пракса во реномираната ИТ компанија CodeDesk. „Таму имав прилика не само да…

Read more