AnnouncementsPress Releases

Самит Македонија2025: Платформа за нови партнерства и за поддршка на домашните компании

Скопје, 14.11.2018 – Денеска официјално започна осмото издание на Самитот Македонија2025 со воведни поздравни обраќања од страна на Ана Арсов, претседавач на Самитот и член на Одборот на директори на Македонија2025, Вера Ставроф, претседавач на Одборот на директори на Македонија2025, Никица Мојсоска Блажевски, главен извршен директор на Македонија2025, Стево Пендаровски, претседател на Република С. Македонија,…

Read more