Announcements

Македонија2025 и центарот за развој на нови бизниси поддржуваат млади претприемачи!

Денеска се одржа инфо-сесија за правилата на учество и концептот на претстојниот средношколски натпревар „Најдобар бизнис концепт”. На настанот се обратија координаторот на натпреварот, проф. Радмил Поленаковиќ и извршната директорка на Македонија2025, Никица Мојсоска-Блажевски. Свое излагање имаше и Олга Рајчиќ минатогодишен победник на проектот ЛИДЕР и сегашен стипендист на Битов-програмата за економски развој во соработка со канадската…

Read more