Announcements

Македонија2025 одржа брифинг за новинари

Во неформална атмосфера, вчера Македонија2025 одржа брифинг за новинари. На брифингот беа претставени стратешките цели и идните планови на организацијата, а во фокусот беше и претстојното осмо издание на Самитот Македонија2025. Иднината на работните места и справувањето со загадувањето на воздухот ќе бидат централни теми на годинашниот самит на Македонија 2025, како што најави главната…

Read more