Announcements

Извршната директорка на Македонија2025 дел од дебатната емисија „И што сега?“

Извршната директорка на Македонија2025, проф. д-р. Никица Мојсоска -Блажевски, беше дел од дебатната емисија „И што сега?“, каде се дискутираше за тоа како да создаваме работна сила со соодветни и потребни вештини. Целосната емисија е достапна на следниот линк: http://play.mrt.com.mk/play/37442

Read more