Македонија2025 организира панел-дискусија за зајакнување на женското претприемништво

Меѓународната невладина организација Македонија2025, со особено задоволство Ве поканува на панел-дискусијата насловена „Жени-претприемачи и канадски експерти: Менторство, развој и одржливост“, која ќе се одржи во DoubleTree by Hilton – Скопје, на 31-ви јануари, од 11:00 до 13:00 часот. „На настанот присутните ќе дискутираат за искуствата и најдобрите практики поврзани со женското претприемништво во Канада и Македонија, најголемите предизвици…

Read more