IN NOVEMBER 2017 THE SIXTH EDITION OF MACEDONIA2025 SUMMIT IS GOING TO BE HELD

Скопје, 14.07.2017 – На 1-ви и 2-ри ноември, Скопје по шести пат ќе биде домаќин на „Самит Македонија 2025“ кој ќе се одржи во Хотел Мериот. Самитот претставува водечка регионална платформа за споделување на последните светски трендови во бизнисот, инвестициите, технолошките иновации и одговорното лидерство. Очекуваме повеќе од 30 исклучителни говорници, а дел од оние…

Read more