Announcementsbitoveceso

Онлајн програма за развој на микро, мали и средни компании поддржана од Фондацијата Битов и CESO SACO Канада

Поради околностите со пандемијата на Ковид-19 нудиме единствена можност за виртуелно одржување на програмата. Во период од една година дополнителни 10 македонски компании ќе имаат можност да се стекнат со менторство од искусни канадски консултанти. За програмата Програмата им овозможува на македонските компании да бидат советувани и поддржани од искусни канадски консултанти со богато искуство…

Read more