AnnouncementsInterviews

ИНТЕРВЈУ МОЈСОСКА-БЛАЖЕВСКИ: Без владеење на правото и силни институции, дијаспората нема да инвестира

Иселениците се подготвени да помогнат да дојдеме до посилен економски напредок и повисок животен стандард на граѓаните. Но, ние овде мора да ги спроведеме реформите, да го зголемиме квалитетот на институциите, да обезбедиме владеење на правото, силна борба против корупцијата и еднаквост на сите пред законот. Недобивањето одлука за почеток на преговорите со Европската унија…

Read more