Македонија2025 организира панел-дискусија за зајакнување на женското претприемништво

Меѓународната невладина организација Македонија2025, со особено задоволство Ве поканува на панел-дискусијата насловена „Жени-претприемачи и канадски експерти: Менторство, развој и одржливост“, која ќе се одржи во DoubleTree by Hilton – Скопје, на 31-ви јануари, од 11:00 до 13:00 часот. „На настанот присутните ќе дискутираат за искуствата и најдобрите практики поврзани со женското претприемништво во Канада и Македонија, најголемите предизвици…

Read more
AnnouncementsSchulich

Unique Program for Intensive Leadership Development Experience – Toronto Executive Study Tour

Thanks to Macedonia 2025, I was one of the students selected for a 5-day senior leadership certificate program called “Leadership Competencies: What Senior Managers Need to Know”, taking place at the Schulich School of Business. In addition to offering an outstanding faculty, applied learning, and a wide range of diverse participants, what I also found…

Read more