Announcements

posted April 18, 2017

Прошири ја својата бизнис мрежа во Шведска на МК2025 форумот во Стокхолм (Јуни 13-14)

Настанот е организиран од страна на Македонија2025 заедно со Амбасадата на Република Македонија во Шведска и Стокхолм бизнис регионот.