4 начини како другите да ја прифатат твојата иновација

posted February 21, 2017

Луѓето најчесто тежнеат да го сочуваат она што им е познато и секојдневно. Иновациите не се секогаш добредојдени затоа што статус-квото е она што луѓето го живеат во дадениот момент. Ако имаш важна идеја или развоен проект што сакаш да го претставиш на луѓето во компанијата или организацијата, следи ги следните заклучоци за да успееш во намерата.

 

back